Για να το φτιάξουμε θα χρειαστούμε:
Υλικά
1 κοτόπουλου κομμένο σε παιδάκια
1 γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγο μπαχάρι τριμμένο
200γρ γαλέτα
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου προσθέτουμε το αλάτι το πιπέρι και το μπαχάρι και τα αφήνουμε για λίγο να στραγγίξουν καλά σε ένα σουρωτήρι.
1 κοτόπουλου κομμένο σε παιδάκια
1 γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγο μπαχάρι τριμμένο
200γρ γαλέτα
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου προσθέτουμε το αλάτι το πιπέρι και το μπαχάρι και τα αφήνουμε για λίγο να στραγγίξουν καλά σε ένα σουρωτήρι.
Στη συνεχεια τα βάζουμε μέσα σε μια λεκάνη, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε και πάλι πολύ καλά.
Βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά σε ένα πιάτο προσθέτουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά. Αν θέλουμε εδώ μπορούμε να προσθέσουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.
Στη συνέχεια παίρνουμε ένα-ένα κομμάτι από το κοτόπουλο το βάζουμε στο πιάτο με την γαλέτα και το κυλάμε ώστε να παναριστεί καλά. Τοποθετούμε τα παναρισμένα τεμάχια, σε ένα ταψί
Αφού πανάρουμε όλα τα κομμάτια μπορούμε να προσθέσουμε (προαιρετικά ) ελάχιστο ελαιόλαδο επάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 175C για 45 λεπτα περίπου!
Καλή Επιτυχία!
Σίσυ Μ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου