2 Ιαν 2014

Σήμερα 2 Ιανουαρίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας

Προβλέψεις για σήμερα 2 Ιανουαρίου 2013Κριός (21/03 – 19/04)

Λίγο περίεργη είναι η σημερινή Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Από τη μία, με τη θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα έχεις μια δυναμική στάση, που θα σε οδηγήσει σε δραστικές κινήσεις για να βγεις από διάφορα αδιέξοδα που σε ταλαιπωρούν. Απ’ την άλλη, όμως, με την αρνητική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα δεις να συμβαίνουν αρκετές αλλαγές και οι εξελίξεις γύρω σου θα σε προλαβαίνουν σε διάφορα επίπεδα. Φρόντισε να είσαι όσο πιο προετοιμασμένος γίνεται και κυρίως, να μην χάσεις την ψυχραιμία σου από την ταχύτητα των γεγονότων. Μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές σου σχέσεις, γιατί εκεί υπάρχουν κάποιες λεπτές ισορροπίες, που κινδυνεύουν.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις που σε απασχολούν και να νιώσεις πιο αισιόδοξος για την έκβασή τους. Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση, είναι πως δεν μπορείς να αφήνεις τα προβλήματα να μεγαλώνουν, αλλά πρέπει άμεσα να τα αντιμετωπίσεις, γιατί μετά θα πελαγώσεις. Πάντως η σημερινή σου στάση θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς στις καλύτερες λύσεις.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Για εσένα που είσαι Καρκίνος, η σημερινή μέρα φέρνει μοναδικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν αναξιοποίητες. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και αν χρειάζεται να κάνεις κάποιες δραστικές αλλαγές για να το πετύχεις… Μη διστάσεις!

Λέων  (23/7  – 23/4)

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα νιώθεις πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου και μπορείς να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Προσοχή μόνο στις βιαστικές κινήσεις, που θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από τη σειρά σου. Επίσης, καλό είναι να περιορίσεις την ευαίσθητη πλευρά σου, γιατί θα σε κρατήσει πίσω στους στόχους σου.

Παρθένος (23/08 – 22/09)

Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να διευθετήσεις πολλά ζητήματα που αφορούν σε οικογενειακές υποθέσεις και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα δικά σου άτομα.


Ζυγός (23/09 – 23/10)

Η σημερινή Πέμπτη ευνοεί τη δυναμικότητα και την ενέργειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, και με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν με τη στασιμότητά τους εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος, γιατί δεν αποτελεί καλό σύμβουλο και σε οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Μέσα σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις, βρες και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Τη χρειάζεσαι επειγόντως!

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να αξιοποιήσεις τις διάφορες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, που σου δημιουργούν έντονο άγχος. Θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις, αρκεί να μην υποκύψεις στον πειρασμό των αναβολών, όπως συνήθως… Άλλωστε, σύντομα νέα θέματα θα προκύψουν και θα πρέπει να είσαι απαλλαγμένος από το παρελθόν.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά πιεσμένο για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και τα σημάδια της κούρασης είναι πλέον έντονα επάνω σου. Καιρός να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, ξεκινώντας από την εμφάνιση και καταλήγοντας στην υγεία σου. Γενικά, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά και να αλλάξεις ό,τι σε χαλάει.


Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Η σημερινή μέρα θέλει την προσοχή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις. Μην αγχωθείς, γιατί ο πανικός θα σε αποσυντονίσει και μόνο χειρότερα θα τα κάνεις. Αντίθετα, αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Να ξέρεις πως ο Ερμής στο ζώδιό σου είναι στο πλευρό σου και σε βοηθά να οργανωθείς, όπως ακριβώς θέλεις.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, σε χαρακτηρίζει μια θετική διάθεση, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποια εμπόδια εμφανιστούν μπροστά σου. Ακόμα και σε κάποια ζητήματα που σε έχουν απογοητεύσει και τα είχες αφήσει στην άκρη, σήμερα θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Ό,τι κι αν γίνει, μην αφήσεις τίποτα να ανακόψει τη δυναμική σου πορεία.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Η σημερινή Πέμπτη είναι για εσένα θετική, αγαπητέ Ιχθύ, και σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς δυναμικά και να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα. Για να τα καταφέρεις, θα πρέπει να εμπιστευθείς το ένστικτό σου και να μην κάνεις πίσω σε καμιά δυσκολία. Το πιο σημαντικό σήμερα είναι να αποφύγεις τις αναβολές και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπροστά σου.Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου