ΥΛΙΚΑ
- 2 ½ κουταλιές σούπας ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
- 4 κουταλάκια του γλυκού σιρόπι σοκολάτας
- 2 κουταλιές σούπας και 1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε την ζάχαρη, το λάδι, τη βανίλια, τη σοκολάτα και το αλεύρι μέχρι το μείγμα να είναι απαλό και να έχει πάρει σοκολατένιο χρώμα. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι. Ψήνουμε για 15 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου