Υλικά
500 γρ. Μύδια ψίχα
500 γρ. Ντομάτα ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι τριμμένο
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα μύδια και τα σουρώνουμε. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα μύδια και το κρεμμύδι μαζί και σοτάρουμε πολύ καλά.
Τα Σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι γιατί θέλουμε να αρωματιστούν καλά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα και τα μπαχαρικά και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά περίπου. Πρέπει να απορροφήσουν όλα τα υγρά και να μείνουν απλά με την ντομάτα.
Δοκιμάζουμε και αν έχουν γίνει, σερβίρουμε!
Καλή Επιτυχία
Σίσυ Μ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου