5-6 Πράσα
4-5 κρεμμυδάκια χλωρά
4-5 κρεμμυδάκια χλωρά
5-6 καρότα
Λίγο Μαϊντανό
Αλάτι- Πιπέρι
¼ κ.γ. Κουρκουμά
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε από το βράδυ τα ρεβίθια σε νερό για να μαλακώσουν. Την επόμενη ημέρα βράζουμε σε μπόλικο νερό τα ρεβίθια μαζί με λίγο αλάτι. Δεν ξεχνάμε να ξαφρίσουμε. Όταν έχουν μαλακώσει, τα βάζουμε σε ένα ταψί.
Στη ίδια κατσαρόλα που βράσαμε, τα ρεβίθια, σοτάρουμε ένα ένα τα λαχανικά με ελαιόλαδο και τα προσθέτουμε στο πάνω στα ρεβίθια, μαζί με το μαϊντανό ψιλοκομμένο, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι.
Τα λαχανικά μπορούμε αντί να τα σοταρουμε στην κατσαρόλα να τα ψήσουμε στο φούρνο!
Ψήνουμε στους 175 Co για μια ώρα περίπου, ώστε όχι μόνο να βράσουν όλα τα λαχανικά και τα ρεβίθια μαζί, αλλά να “δέσει” και το φαγητό μας!
Καλή Επιτυχία!
Σίσυ Μ.
Καλή Επιτυχία!
Σίσυ Μ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου