17 Αυγ 2017

ΤΥΡΟΠΙΤΑ: Χωρίς φύλλο

Υλικά:

250 γρ. βούτυρο,
200 γρ γιαούρτι,
1  φλ. τσαγιού γάλα
4 αυγά,
1 κούπα τσαγιού φαρίνα
1 κ.γλ. baking   powder,
350 γρ. φέτα τριμμένη
Αλάτι  & Πιπέρι

Εκτέλεση:

Αφήνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια το χτυπάμε μαζί με το γιαούρτι, το baking powder, το αλάτι και το πιπέρι. Ρίχνουμε ένα- ένα τα  αυγά και στη συνέχεια το αλεύρι, ώστε να γίνει ένα λείο μείγμα.
Προσθέτουμε τη φέτα την οποία έχουμε θρυμματίσει με τα χέρια μας, ανακατεύουμε απαλά και ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί 28- 30 περίπου εκατοστών.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 Co για 50  λεπτά περίπου. Για να δούμε αν είναι έτοιμη, τρυπάμε με ένα μαχαίρι στο κέντρο και αν βγει καθαρό είναι έτοιμο.

Καλή Επιτυχία !

Σίσυ Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου