19 Μαρ 2015

Εκδήλωση για την Ολυμπιακή Ιδέα και τα αναβολικά

Οριστικοποιήθηκε, μετά την αναβολή λόγω των εκλογών, η πραγματοποίηση της ημερίδας – σεμιναρίου, που διοργανώνει η μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά» σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, τελεί δε υπό την αιγίδα των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας. 
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 και ώρα 10.30 το πρωί, στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», με τον τίτλο «Η Νεολαία Πρωτοπορεί στον Αγώνα κατά των Αναβολικών».
 
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, έχουν κληθεί και θα μιλήσουν – εκτός από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο και το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα – διακεκριμένα στελέχη της πολιτικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας. Συγκεκριμένα, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Γιάννης Πανούσης και ο Υφυπουργός Σταύρος Κοντονής, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας, πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο Γενικός Γραμματέας, πρώην Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιος Κοτζάς και οι διευθυντές των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Ιωάννης Πλατάρος και Νικόλαος Κλάδης. 
 
ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ
 
Ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει η ημερίδα – σεμινάριο και διότι θα υπάρξουν εξειδικευμένες εισηγήσεις για το καυτό θέμα των αναβολικών από την Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ), Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Χαρά Σπηλιοπούλου, τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Ιωάννη Σταματόπουλο, τον εθνικό προπονητή του ΣΕΓΑΣ Δημήτρη Ευαγγελόπουλο και τον γιατρό πνευμονολόγο Τάκη Γεωργακόπουλο.
imerida_2.jpgΠροηγουμένως, θα γίνει απονομή επάθλου της εταιρείας «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά» στον μεγάλο Έλληνα πρωταθλητή Λούη Τσάτουμα, για τις σπουδαίες επιτυχίες του σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο και, κυρίως, για την εξαίρετη επίδοσή του 8,66 μ. στο άλμα εις μήκος, που μάλιστα έχει πραγματοποιήσει στην Καλαμάτα.      
imerida_1.jpgΜετά το πέρας των ομιλιών των εισηγητών, όσοι από τους παρευρισκόμενους το επιθυμούν, θα μπορούν να διατυπώσουν τις απόψεις τους και να υποβάλουν ερωτήσεις στους εισηγητές. 
   πηγή :kalamata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου