ΥΛΙΚΑ:
1 ζαχαρούχο γάλα
1 γιαούρτι 2%
χυμό ενός λεμονιού (αυτό βέβαια είναι σχετικό, το κάνετε όσο ξινό θέλετε)
1 κουταλάκι ξύσμα από λεμόνι
αμύγδαλο και ξύσμα για στόλισμα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε καλά, να πήξουν και να αφρατέψουν, με ένα μιξεράκι χειρός ή τη φραπιέρα.
• Μοιράζετε το μους σε τέσσερα μπολάκια ή ποτήρια, στολίζετε και βάζετε για λίγο στο ψυγείο.
Καλή σας απόλαυση!
Περισσότερα mothersblog.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου