ΥΛΙΚΑ:
- ½ κούπα βούτυρο
- 1 κούπα ζάχαρη
- 2 αυγά
- 2 βανίλιες
- 2 κουταλιές σούπας κανέλλα
- 3 κούπες αλεύρι
- 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τα αυγά, τις βανίλιες, το μπέικιν, την κανέλλα και τέλος το αλεύρι. Ζυμώνουμε και βάζουμε τη ζύμη για 15 λεπτά στο ψυγείο. Έπειτα την ανοίγουμε με έναν πλάστη όσο λεπτή επιθυμούμε. Κόβουμε με κουπατ τα σχήματα που θέλουμε και ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
Περισσότερα mothersblog.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου