ΥΛΙΚΑ:
• 6 μέτριες πατάτες
• 4 αυγά
• 1/2 βαζάκι πίκλες αγγουράκι τουρσί (περίπου 12-15 κομμάτια)
• 1 μικρό κρεμμύδι
• 250 γρ. μαγιονέζα
• μαϊντανό
• 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
• λάδι - ξύδι
• αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ξεφλουδίζετε και βράζετε τις πατάτες σε αρκετό αλατισμένο νερό. Μόλις βράσουν τις στραγγίζετε και αφού κρυώσουν τις κόβετε κομμάτια μέσα στο μπολ που θα αποθηκεύσετε την πατατοσαλάτα σας.
• Βράζετε τα αυγά 10'.
• Κόβετε σε ροδέλες τις πίκλες, το κρεμμύδι και τ' αυγά σε μέτρια κομμάτια, ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τα ανακατεύετε με τις πατάτες.
• Ρίχνετε κι ανακατεύετε τη μαγιονέζα.
• Σ' ένα σέικερ βάζετε το λάδι, το ξύδι, τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και την ρίγανη και αφού ανακινήσετε καλά περιχύνετε την πατατοσαλάτα σας, προσέχοντας να ανακατευτεί ομοιόμορφα.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου