7 Φεβ 2014

Εύκολη μανιταρόπιτα!

Εύκολη και θρεπτική μανιταρόπιτα!

Υλικά
  • Μία κονσέρβα μανιτάρια
  • 5 φέτες ζαμπόν
  • (Προαιρετικά 5 φέτες μπέικον)
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • Λίγο βούτυρο
  • 150 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί
  • 1 κρέμα γάλακτος (200 ml)
  • Ελάχιστο πιπέρι

Εκτέλεση
Ένα πυρέξ που χωράει ένα φύλλο σφολιάτας, το αλείφετε με λίγο βούτυρο και στρώνετε τη σφολιάτα. Κόβετε το ζαμπόν (και το μπέικον αν θέλετε) και το στρώνετε πάνω από τη σφολιάτα. Σουρώνετε τα μανιτάρια από την κονσέρβα και τα στρώνετε και αυτά στο πυρέξ. Στρώνετε τέλος το τυρί και πασπαλίζετε με ελάχιστο πιπέρι. Ρίχνετε από πάνω την κρέμα γάλακτος και ψήνετε τη δημιουργία σας στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.


Περισσότερα mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου