4 Φεβ 2014

Σήμερα 4 Φεβρουαρίου 2014 τα Ζώδια προβλέπουν για σας


Προβλέψεις για σήμερα 4 Φεβρουαρίου 2014Κριός (21/03 – 19/04)

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιό σου, αγαπητέ Κριέ, πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα και αυτό απαιτεί την προσοχή σου, για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει όλες σου τις ενέργειες και στα λεγόμενά σου να χρησιμοποιήσεις τον δρόμο της διπλωματίας στον μέγιστο βαθμό, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Προσπάθησε να ελέγξεις την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη από τον Κριό να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, απαιτούνται έξυπνοι ελιγμοί, για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Το πλανητικό σκηνικό σε προβληματίζει αρκετά, με θέματα που ήταν άλυτα, αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου, για να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα βελτιώσεις. Μίλα με τα αγαπημένα σου άτομα ή με συναδέλφους σου που εμπιστεύεσαι, και θα δεις ότι θα βρεις τις πιο σωστές λύσεις.

Δίδυμος (21/05 – 21/06)

Η ημέρα θα σε παιδέψει όσον αφορά στους στόχους που έχει θέσει, αγαπητέ Δίδυμε, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνουν οι όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Δία και τον Πλούτωνα. Βάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, έστω κι αν αυτό θα γίνει με αρκετά αργούς ρυθμούς. Κάποια πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδό σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην τους επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές.

Καρκίνος (22/06 – 22/07)

Αυτή η Τρίτη, αγαπητέ Καρκίνε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Κριού να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, θα σε φέρει στα όριά σου. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω, ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση ή προβληματισμό, την βοήθεια του συντρόφου σου.
Λέων  (23/7  – 23/4)

Αυτή η Τρίτη θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου, αγαπητέ Λέων. Λίγη μόνο προσοχή χρειάζεται να δείξεις στη διαχείριση των οικονομικών σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι στον τομέα αυτό από τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Δία και τον Πλούτωνα και σε παροτρύνει να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να γίνεις πιο μετριοπαθής και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Προτού επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι βγαίνεις οικονομικά και μετά δράσε. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου. Φρόντισε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.
Παρθένος (23/08 – 22/09)

Μία ημέρα έντασης και εκνευρισμού, αγαπημένε Παρθένε, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες θα είναι η σημερινή Τρίτη για εσένα. Οι σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κανείς ή ό,τι πεις πρέπει να είναι ιδιαίτερα μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά και πνευματικά.
Ζυγός (23/09 – 23/10)

Μία ημέρα έντασης και εκνευρισμού, αγαπημένε Παρθένε, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες θα είναι η σημερινή Τρίτη για εσένα. Οι σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κανείς ή ό,τι πεις πρέπει να είναι ιδιαίτερα μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά και πνευματικά.

Σκορπιός (24/10 – 22/11)

Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Κάνε λοιπόν σήμερα ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις.

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Σήμερα αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα, αγαπητέ Τοξότη. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιον από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και έτσι να ασχοληθείς με καινούργιες δραστηριότητες που έχεις κατά νου να κάνεις.


Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνουν οι όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Δία και τον Πλούτωνα. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και πιθανόν δυσάρεστες εκπλήξεις και θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Δία και τον Πλούτωνα, αγαπητέ Υδροχόε, καλύτερα να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με ‘‘υπόγειους’’ και πλάγιους τρόπους. Αν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, μίλησέ τους ξεκάθαρα και δήλωσε ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι, ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα, που θα αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου. Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια από τρίτους που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητα σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες στις καταστάσεις με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.


Για αναλυτικές προβλέψεις αισθηματικές, 
επαγγελματικές κτλ στην 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου