Υλικά:
Πίτες γύρου (νωπές ή κατεψυγμένες)
Κασέρι
Σαλάμι
Κρεμμυδάκι
Κέτσαπ
Ρίγανη
Ντομάτα
Ελιές
Λάδι
Εκτέλεση:
Παίρνουμε την πίτα και την αλείφουμε με κέτσαπ.
Κόβουμε λίγο κρεμμυδάκι το οποίο τοποθετούμε πάνω από την κέτσαπ.
Βάζουμε το κασέρι και το σαλάμι.
Έπειτα τοποθετούμε από πάνω την πιπέρια, τη ντομάτα, τις ελιές.
Τέλος ρίχνουμε λίγη ρίγανη και λίγο λαδάκι.
Τις ψήνουμε στους 180 C μέχρι να λιώσει το κασέρι!
Πίτες γύρου (νωπές ή κατεψυγμένες)
Κασέρι
Σαλάμι
Κρεμμυδάκι
Κέτσαπ
Ρίγανη
Ντομάτα
Ελιές
Λάδι
Εκτέλεση:
Παίρνουμε την πίτα και την αλείφουμε με κέτσαπ.
Κόβουμε λίγο κρεμμυδάκι το οποίο τοποθετούμε πάνω από την κέτσαπ.
Βάζουμε το κασέρι και το σαλάμι.
Έπειτα τοποθετούμε από πάνω την πιπέρια, τη ντομάτα, τις ελιές.
Τέλος ρίχνουμε λίγη ρίγανη και λίγο λαδάκι.
Τις ψήνουμε στους 180 C μέχρι να λιώσει το κασέρι!
Περισσότερα mothersblog.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου