9 Νοε 2013

Θεσσαλονίκη: ΣΟΚ - Εξέδιδε την 22χρονη σύζυγό τουb96a58c678a0abf67f697c135f296619 XLΚρατούσε παράνομα τη σύντροφό του και την εξέδιδε καθημερινά, έναντι αμοιβής, σε οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης, όπου τη συνόδευε και την παραλάμβανε ο ίδιος, προκειμένου να μη διαφύγει.
Ο λόγος για έναν 24χρονο Βούλγαρο, ο οποίος συνελήφθη στο Λαγκαδά. Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη στο Λαγκαδά, η 22χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 24χρονος σύντροφός της, την κρατούσε παρά τη θέλησή της και κατά τον τελευταίο μήνα, την εξέδιδε καθημερινά, έναντι αμοιβής, σε οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης, όπου τη συνόδευε και την παραλάμβανε ο ίδιος, προκειμένου να μη διαφύγει.

Επίσης, η 22χρονη κατήγγειλε ότι το χρηματικό ποσό που αποκόμιζε, το μοιραζόταν ο 24χρονος με την ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής. Αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού καταστήματος συνέλαβαν τον 24χρονο, ο οποίος νωρίτερα, με χρήση σωματικής βίας, τραυμάτισε την 22χρονη, αναφέρει το voria.gr.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος είχε παντρευτεί πρόσφατα την 22χρονη και μετά το γάμο της έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Ο δράστης φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του και εντός της ημέρας, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης...


Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμεί απαγόρευση εισόδου σε χώρα SHENGEN από τις Γερμανικές Αρχές. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Πηγή spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου