Πρόκειται για ένα επιδόρπιο που κοστίζει …μόλις 25.000 ευρώ και είναι
εμπνευσμένο από το αυγό Faberge.
Παρασκευάστηκε στο Windermere της Μ. Βρετανίας, και πιο συγκεκριμένα στο »Lindeth Howe Country House Hotel». Ο σεφ Marc Guibert χρησιμοποίησε τέσσερα είδη από την καλύτερη βελγική σοκολάτα αρωματισμένη με πορτοκάλι και ουίσκι, φύλλα χρυσού, χαβιάρι και σαμπάνια, ενώ για τη διακόσμησή του επέλεξε ένα τεράστιο διαμάντι 2 καρατίων (σ.σ. Προσοχή: Το διαμάντι δεν τρώγεται!). Τώρα για να μπει το εν λόγω επιδόρπιο στα Ρεκόρ Γκίνες πρέπει κάποιος να το αγοράσει πρώτα… Άλλωστε μπορεί το γλυκό να φαγωθεί, αλλά το διαμάντι… είναι παντοτινό!
Πηγή : perierga
Παρασκευάστηκε στο Windermere της Μ. Βρετανίας, και πιο συγκεκριμένα στο »Lindeth Howe Country House Hotel». Ο σεφ Marc Guibert χρησιμοποίησε τέσσερα είδη από την καλύτερη βελγική σοκολάτα αρωματισμένη με πορτοκάλι και ουίσκι, φύλλα χρυσού, χαβιάρι και σαμπάνια, ενώ για τη διακόσμησή του επέλεξε ένα τεράστιο διαμάντι 2 καρατίων (σ.σ. Προσοχή: Το διαμάντι δεν τρώγεται!). Τώρα για να μπει το εν λόγω επιδόρπιο στα Ρεκόρ Γκίνες πρέπει κάποιος να το αγοράσει πρώτα… Άλλωστε μπορεί το γλυκό να φαγωθεί, αλλά το διαμάντι… είναι παντοτινό!
Πηγή : perierga
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου