«Συμβουλές
για να μην σας πιάσουν κορόιδα» κάπως έτσι μοιάζει να είναι το
δημοσίευμα της η αμερικανική ιστοσελίδα Huffington Post το οποίο δίνει
συμβουλές στους τουρίστες που σκοπεύουν να επισκεφτούν τη χώρα μας το
φετινό καλοκαίρι.
Σύμφωνα μα την ιστοσελίδα, οι πιο ασφαλείς τροφές, ως προς την ποιότητα, είναι συνήθως η ελληνική σαλάτα, το τζατζίκι, η φάβα, τα χόρτα, η φέτα, οι παστές ή οι μαριναρισμένες σαρδέλες, ο γαύρος και τα λαδερά.
Ενώ λέει να δώσουν προσοχή στους Έλληνες σερβιτόρους στις τουριστικές περιοχές οι οποίοι μπορεί να τους εξαπατήσουν.
Πηγή spirospero
Συγκεκριμένα, η Huffington Post προτείνει στους τουρίστες να
αποφύγουν τις μικρές τηγανητές νοστιμιές όπως τα κεφτεδάκια και τις
πατάτες γιατί συνήθως είναι προτηγανισμένα και ξαναζεσταίνονται.
Να μην βιαστούν να φάνε τον πρώτο μουσακά που θα βρουν μπροστά τους
επειδή υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην είναι φρέσκος αλλά
κατεψυγμένος και ζεσταμένος.
Συνιστά την προσοχή τους όσον αφορά στα εστιατόρια που ισχυρίζονται
ότι διαθέτουν τα πάντα, από πίτσα και χάμπουργκερ έως καλαμαράκια, καθώς
συνήθως δεν σερβίρουν καλής ποιότητας φαγητό.
Σύμφωνα μα την ιστοσελίδα, οι πιο ασφαλείς τροφές, ως προς την ποιότητα, είναι συνήθως η ελληνική σαλάτα, το τζατζίκι, η φάβα, τα χόρτα, η φέτα, οι παστές ή οι μαριναρισμένες σαρδέλες, ο γαύρος και τα λαδερά.
Ενώ λέει να δώσουν προσοχή στους Έλληνες σερβιτόρους στις τουριστικές περιοχές οι οποίοι μπορεί να τους εξαπατήσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου