2 Απρ 2013

Τα πάντα για το νέο Suzuki SX4


Όπως πληροφορήθηκε το NewsAuto.gr, το νέο SX4 θα αρχίσει να πωλείται στη χώρα μας το Σεπτέμβριο. Διαθέσιμοι θα είναι και οι δύο κινητήρες, βενζίνης και diesel. Και οι δύο έχουν  χωρητικότητα 1,6 lt. Ο πρώτος συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και ο δεύτερος με 6τάχυτο, ενώ προαιρετικά υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και 7τάχυτου κιβωτίου συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).
Θα κυκλοφορήσει τόσο ως προσθιοκίνητο όσο και ως 4×4, φέροντας τη νέα τετρακίνηση της Suzuki και το σύστημα ALLGRIP για ασφαλή συμπεριφορά σε κάθε έδαφος. Ο στόχος της Suzuki για τις εκπομπές ρύπων είναι 125 g/km για τις προσθιοκίνητες εκδόσεις και 136 g/km για τις 4×4 με τον 1.6 βενζίνης, και 110 g/km με κίνηση εμπρός και 115 g/km με τετρακίνηση για τον 1.6 diesel.
 
Μέσω ενός διακόπτη στην κεντρική κονσόλα, ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 4 προγράμματα: στο Auto γίνεται εξοικονόμηση καυσίμου και επεμβαίνει αυτόματα η τετρακίνηση όταν διαπιστωθεί απώλεια πρόσφυσης, στο Sport δίνεται έμφαση στη δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, στο Snow βελτιώνεται η πρόσφυση σε χιόνι και άλλες γλιστερές επιφάνειες και τέλος η θέση Lock βοηθά το SX4 να ξεπεράσει δύσκολα σημεία, όπως λάσπη και άμμος.

Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο έχει μεγαλώσει σε μήκος (4,3 m έναντι 4,13 m) και μεταξόνιο (2,6 m έναντι 2,5 m). Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το κέρδος στο χώρο των αποσκευών, καθώς ο όγκος του ανέβηκε από τα 270 στα 430 lt. Πηγή newsauto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου