Συνταγή από τη Μήλο
Πώς να φτιάξετε λουκάνικο γεμιστό, πολλές από εσάς ξέρετε. Γεμιστό
λουκάνικο «Τζούλια», όμως; Έτσι, ονόμασε ο σεφ Μιχάλης Βαμβακάρης από τη
Μήλο τη συνταγή του.
Υλικά:
1 λουκάνικο χωριάτικο
2 φέτες μπέικον
¼ πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
¼ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
¼ πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη
½ ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
100 γρ τυρί φέτα
2 πρέζες ρίγανη
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση σε ένα μπολ και στη συνέχεια χαράζουμε το λουκάνικο. Ανοίγουμε το λουκάνικο και τοποθετούμε με προσοχή το μπέικον μέσα στη σχισμή. Πλάθουμε με το χέρι τη γέμιση και τη βάζουμε στο άνοιγμα που κάναμε.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250°C για 10’ (Να ψηθεί το λουκάνικο και να λιώσει η γέμιση).
Πηγή : http://www.newsbeast.gr
Υλικά:
1 λουκάνικο χωριάτικο
2 φέτες μπέικον
¼ πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
¼ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
¼ πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη
½ ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
100 γρ τυρί φέτα
2 πρέζες ρίγανη
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση σε ένα μπολ και στη συνέχεια χαράζουμε το λουκάνικο. Ανοίγουμε το λουκάνικο και τοποθετούμε με προσοχή το μπέικον μέσα στη σχισμή. Πλάθουμε με το χέρι τη γέμιση και τη βάζουμε στο άνοιγμα που κάναμε.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250°C για 10’ (Να ψηθεί το λουκάνικο και να λιώσει η γέμιση).
Πηγή : http://www.newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου