1 Μαρ 2013

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ χωρίς κρέμα γάλακτος και αυγά



Δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε φαγητά όμορφα, 
αλλά για σας απλησίαστα είτε για την σιλουέτα σας,
είτε για τα οικονομικά σας?
Αυτή η καρμπονάρα θα σας αποζημιώσει και στα δύο...

 

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ χωρίς κρέμα γάλακτος και αυγά

Υλικά

500 γρ. μακαρόνια Νο 6
500 γρ. γάλα εβαπορέ (μπορεί να είναι και με λίγα λιπαρά)
150 γρ. μπέικον
Λίγο μαϊντανό
½ φλ.τσαγ. Ελαιόλαδο
1 κ.γ. Αλάτι
Λίγο Πιπέρι




Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε το μπέικον ψιλοκομμένο.
Ρίχνουμε το γάλα εβαπορέ ολόκληρο το κουτί, το αλάτι το πιπέρι και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα αφήνουμε ένα δύο λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια γιατί «πιάνουν» στην κατσαρόλα.
Ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά μέχρι το γάλα να «μελώσει» και να φαίνετε σαν κρέμα γάλακτος.
Δοκιμάζουμε πάντα για το αλατοπίπερο αν είναι της αρεσκείας μας και
Η καρμπονάρα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Καλή επιτυχία!

Σίσυ Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου