31 Μαρ 2013

Στο Λονδίνο δημιούργησαν «το πιο καυτερό πασχαλινό αυγό»


© Flickr.com/nikoretro/cc-by



Ένα ινδικό εστιατόριο στο Λονδίνο ενημέρωσε ότι έχει δημιουργήσει το πιο καυτερό στη γεύση πασχαλινό αυγό από σοκολάτα και από 3 καυτερές ποικιλίες του πιπεριού τσίλι – του χαμπανέρα, του σκοτς μπονέτ και του γκόουστ.
Αναφέρεται ότι το επιδόρπιο που δημιουργήθηκε είναι δέκα φορές πιο καυτερό από την πιο πικάντικη ποικιλία κάρι και είναι ισοδύναμο με 400 μπουκάλες της σάλτσας Ταμπάσκο ως προς την καυτερότητα. Το πικάντικο επιδόρπιο ονομάστηκε «το αυγό που δεν προορίζεται για πασχαλινά λαγουδάκια».

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του εστιατορίου, οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να δοκιμάσουν το επιδόρπιο πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Επίσης θα τους ζητήσουν να φορέσουν προστατευτικά γάντια προτού αγγίξουν το προϊόν.


Πηγή greek.ruvr.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου