50 γραμ. Κάπαρη
2-3 Κρεμμύδια φρέσκα ή 1 ξερό
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι - Πιπέρι
500 γραμ. μαγιονέζα
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες και τις καθαρίζουμε τις κόβουμε σε χοντρές φέτες και τις βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα στην οποία έχουμε βάλει νερό και ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
2-3 Κρεμμύδια φρέσκα ή 1 ξερό
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι - Πιπέρι
500 γραμ. μαγιονέζα
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες και τις καθαρίζουμε τις κόβουμε σε χοντρές φέτες και τις βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα στην οποία έχουμε βάλει νερό και ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
Όταν βράσουν (τρυπάμε με ένα πιρούνι την πατάτα και αν την νοιώσουμε μαλακιά έχει βράσει), τις κόβουμε σε κομματάκια.
επειδή θα κάνουμε την πατατοσαλάτα με σε τρεις στρώσεις καλό θα είναι όλα τα υλικά μας να τα έχουμε χωρίσει δια του τρία.
Ξεκινάμε βάζοντας πρώτα μία στρώση πατάτες. Προσθέτουμε αλατάκι, πιπεράκι, ψιλοκομμένο μαϊντανό, λίγα κρεμμυδάκια, λίγη κάπαρη και το ένα τρίτο περίπου της μαγιονέζας μας.
Επαναλαμβάνουμε το ίδιο για άλλες δύο φορές φροντίζοντας όμως η τελευταία μας στρώση να είναι με μαγιονέζα ώστε να καλύψουμε όλη την επιφάνεια!
Αν θέλουμε ρίχνουμε ελάχιστο ψιλοκομμένο μαϊντανό απλά για να ομορφύνει η πατατοσαλάτα μας και την βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες πριν τη σερβίρουμε!
Διατηρείται τουλάχιστον για μια εβδομάδα στο ψυγείο.
Καλή Επιτυχία!
Σίσυ Μ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου