2 Απρ 2017

ΚΕΙΚ Αλμυρό με Φέτα

Υλικά

1 Φαρίνα
¾ φλ.τσ. ελαιόλαδο
¾ φλ.τσ. γάλα
1 γιαούρτι
4 Αυγά
2 Καρότα τριμμένα
1 κ.γ. Μπεικιν παουντερ
1 κ.γ. Πιπέρι
1 κ.γ. Αλάτι
1 κ.γ. Κουρκουμά
1 κ.γ. Μοσχοκάρυδο
300 γρ. Τυρί   Φέτα


Εκτέλεση

Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά και τα χτυπάμε με το σύρμα. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μισό γάλα και μόλις ενοποιηθουν πορθέτουμε ολα τα μπαχαρικά.  Το
αλεύρι και το υπόλοιπο γάλα που θα τα προσθέσουμε σιγά σιγά μέχρι να φτιάξουμε μια λεία ζύμη. Τέλος προσθέτουμε και τη Φέτα σπασμένη με τα χέρια μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 C για μισή ώρα περίπου (ανάλογα με το φούρνο) .

Καλή Επιτυχία
Σίδυ Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου