Η καλή μου φίλη Αμαλία, μου έδωσε αυτή τη συνταγή και την ευχαριστώ πολύ, γιατί μπόρεσα να φάω επιτέλους το αβοκάντο !
Υλικά
2 Ώριμα Αβοκάντο
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια
1 Λεμόνι
½ κ.τσ. μαιντανό
Αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα κόβουμε σε κύβους. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τον μαϊντανό και τα ψιλοκόβουμε. Στίβουμε το λεμόνι.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού λίγο αλάτι και τα πολτοποιούμαι με το ραβδομπλεντερ.
Δοκιμάζουμε για να δούμε αν χρειάζεται να προσθέσουμε επιπλέον χυμό λεμονιού ή αλάτι και έτοιμο το Ντιπ!
μπορεί άνετα να συνοδεύσει τα ψητά λαχανικά μας ή ακόμα και ως απλό επάλειμα στο ψωμάκι μας.
Υγιεινό με πολύ καλή αξία και μην ξεχνάμε οτι οι Αζτέκοι το αποκαλούσαν «φρούτο της γονιμότητας».
Καλή Επιτυχία!
Σίσυ Μ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου