26 Δεκ 2016

ΣΥΝΤΑΓΕΣ : Πιπεριές γεμιστές

Υλικα
15 Πιπεριές  κέρατο
1 κούπα γάλα
3 κ.σ. βούτυρο
2 αυγά
4-5 κ.σ. Αλεύρι φαρίνα
180 γρ φετα
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις Πιπεριές κόβουμε το πάνω μέρος και τις καθαρίζουμε από τους σπόρους. Τις αλατοπιπερώνουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.  
Εν τω μεταξύ έχουμε αφήσει το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει και το χτυπάμε με το σύρμα μαζί με μια κουταλιά της σούπας αλεύρι.  Προσθέτουμε τα αυγά και το γάλα χλιαρό το αλάτι και τι πιπέρι και τα χτυπάμε για λίγο ώστε να γίνουν  ένας χυλός.
Προσθέτουμε το αλεύρι και θα πρέπει να έχουμε ένα χυλό όχι πολύ σφιχτό.
Προσθέτουμε τη φέτα σε τρίμματα και η γέμιση είναι έτοιμη.
Παίρνουμε μια μια πιπεριά την γεμίζουμε όχι μέχρι πάνω γιατί θα φουσκώσει και τις Τοποθετούμε σε λαδωμένο αντικολλητικό ταψί.
Ψήνουμε στον αέρα στους 175 C για 20-30 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!
Σίσυ Μ.
ΥΓ: Αν ο χυλος μας βγει πολύ σφιχτός αραιώνουμε με λίγο γάλα αν μας βγει πολύ αραιός προσθέτουμε λίγο αλεύρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου