Υλικά
1 κιλό Σαρδέλα ( ή ότι άλλο ψάρι θέλετε)
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι για Όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ
Αλάτι
Θυμάρι
Πιπέρι
½ κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και θυμάρι και τα αφήνουμε για μισή ώρα στο στραγγιστήρι ώστε να στραγγίξουν καλά όλα τα νερά .
Στη συνέχεια βάζουμε μέσα σε ένα Βαθύ σκεύος το αλεύρι το κορν φλαουρ, λίγο Πιπέρι, τον κουρκουμα και λίγο αλάτι και τα ανακατεύουμε πολύ Καλά!
Προσθέτουμε τα ψάρια και τα αλευρώνουμε πολύ Καλά
Λαδώνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε τα ψάρια το ένα δίπλα στο άλλο .
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και πάνω από τα ψάρια, αν έχουμε σπρευ λαδιού ή αν δεν έχουμε με τον παραδοσιακό τρόπο, με λάδι που έχουμε βάλει σε ένα μπουκαλάκι νερού στο καπάκι του οποίου εχουμε κανει Τρύπες με μια καυτή βελόνα!
Ψήνουμε στον αέρα στους 175 C για μισή ώρα περίπου.
Με τον ιδιο τρόπο ψηνετε κσι καλαμαράκια ή κεφτέδες!!!!
Με τον ιδιο τρόπο ψηνετε κσι καλαμαράκια ή κεφτέδες!!!!
Καλή Επιτυχία !
Σισυ Μ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου