26 Σεπ 2015

Φιλέτο κοτόπουλο με κάρυ και μουστάρδα


Μια διαφορετική γεύση στο κοτόπουλο...

  http://fe-mail.gr/media/Image/gourmet/2013/02/kotopoulo_carry/kotopoulo.jpg 

Υλικά:

   Φιλέτο κοτόπουλο - 600 γρ
   Κάρυ - λίγο
   Μουστάρδα - 1 κουταλιά σούπας κοφτή
   Λάδι -
   Λεμόνια - 2
   Αλάτι - πιπέρι -




Οδηγίες:

Κόβουμε το φιλέτο μας σε μικρότερα φιλετάκια, τα αλατοπιπερώνουμε, τα λαδώνουμε, ρίχνουμε και το κάρυ και τα αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 1 ώρα. Βάζουμε το ειδικό τηγάνι ή αντικολλητικό στο μάτι της κουζίνας να ζεσταθεί καλά. Μέχρι να ζεσταθεί ετοιμάζουμε την σώς σε ένα μπωλ. Βαζουμε δηλαδή τον χυμό των λεμονιών, λάδι (μία κουταλιά σούπας γεμάτη), μουστάρδα (μια κουταλιά σούπας κοφτή), αλατοπίπερο και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι μέχρι να πήξει ελαφρώς. Βγάζουμε τα φιλετάκια από το ψυγείο και τα ψήνουμε στο τηγάνι που αφήσαμε να ζεσταθεί. Ένα - ένα όπως ψήνονται και όσο είναι ζεστά τα βουτάμε μέσα στην σως που φτιάξαμε. Σερβίρεται ζεστό και μπορείτε να το συνοδεύσετε με τηγανιτές πατάτες ή ψητά λαχανικά.

    Χρόνος προετοιμασίας: 60Λεπτά
    Χρόνος μαγειρέματος: 30Λεπτά

Πηγή :fe-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου