ΥΛΙΚΑ
1 κιλό Μελιτζάνες
3 Ώριμες ντομάτες
1/5 κιλό φέτα
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 κ.σ. γιαούρτι
Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού
Λάδι – αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις Ντομάτες και τις
Μελιτζάνες. Κόβουμε τις μελιτζάνες σε κύβους 2Χ2 cm περίπου και τις ντομάτες σε μικρά κομματάκια.
Βάζουμε μέσα σε ένα ταψί τις
μελιτζάνες, προσθέτουμε λάδι και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας ώστε το λάδι
να πάει παντού. Τις ψήνουμε σε μέτριο
φούρνο (180C) μέχρι να ψηθούν καλά ούτως ώστε να
μοιάζουν σαν τηγανιτές.

Βράζουμε τις πένες σε μπόλικο νερό
για 5-6 λεπτά όχι παραπάνω και σουρώνουμε.
Ρίχνουμε τις πένες σε ένα ταψί
προσθέτουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε πάνω και τις μελιτζάνες
και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο (200C) για 15
λεπτά.
Προσοχή να μην τα αφήσουμε πολύ
και «λασπώσουν» οι πένες.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και
σερβίρουμε προσθέτοντας πάνω λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό. (αν θέλετε τον βασιλικό
τον προσθέτετε στην σάλτσα).
Καλή επιτυχία!
Σίσυ Μ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου