6 Φεβ 2014

«Κοιμόμουν με το τζιν για να μη με βιάζει ο πατέρας μου»


«Κοιμόμουν με το τζιν για να μη με βιάζει ο πατέρας μου»Μια ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλίχθηκε στην Ιεράπετρα αναβίωσε ξανά στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ηρακλείου. Στο σκαμνί κάθισε ένας 54χρονος Ρουμάνος κατηγορούμενος για τον βιασμό της μεγαλύτερης κόρης τους και την σεξουαλική παρενόχληση των δυο μικρότερων παιδιών του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, πρωτόδικα του δικαστήριο του είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης 20 ετών και τεσσάρων μηνών. Στο δεύτερο βαθμό, το δικαστήριο του μείωσε την ποινή κατά 11 μήνες καταδικάζοντάς τον σε 19 χρόνια και 4 μήνες κατά συγχώνευση. Για τις ποινές τόσο του βιασμού της 25χρονης σήμερα κοπέλας όσο και της αιμομιξίας το δικαστήριο διατήρησε τις ποινές επιβάλλοντάς του 12 χρόνια για την πρώτη κατηγορία και 14 για την δεύτερη.


Οι καταθέσεις

Στο δικαστήριο κατέθεσαν και τα τρία παιδιά του Ρουμάνου.

Η μεγαλύτερη κόρη του που έζησε τον εφιάλτη στα 15 της χρόνια περιέγραψε αναλυτικά τον εφιάλτη που έζησε. Όπως ανέφερε αναγκαζόταν να κοιμάται με το τζιν προκειμένου να αποφεύγει τον πατέρα της. Η ίδια ανέφερε πως εξαιτίας της φρικιαστικής εμπειρίας της έπαθε νευρική ανορεξία ενώ υποφέρει από εφιάλτες. Όπως τόνισε ο πατέρας της δεν άφησε εκείνη και τα αδέρφια της να πάνε σχολείο καθώς τους είπε ότι δεν ήρθαν στην Ελλάδα για σπουδές αλλά για να δουλεύουν. Μάλιστα ανέφερε ότι ο ίδιος δεν δούλευε αλλά τους έβαζε να δουλεύουν και έπαιρνε τα χρήματα.


Η μικρότερη κόρη ενώ στο πρώτο δικαστήριο είχε εμφανιστεί αναλυτική και περιγραφική για τα όσα συνέβησαν άλλαξε ριζικά την κατάθεσή της. Ανέφερε ότι έχει συγχωρήσει τον πατέρα της ενώ σημείωσε ότι παρεξήγησε τα πατρικά του χάδια αφού σαν παιδί δεν βίωσε τη στοργή καθώς από νωρίς είχε χωριστεί με τους γονείς της που ήρθαν στην Ελλάδα για να δουλέψουν.

Ο γιος της οικογένειας επίσης ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του δεν τον είχε χτυπήσει ποτέ.

Η πλευρά της μητέρας και της μεγαλύτερης κόρης άφησε ωστόσο να εννοηθεί ότι από τα χρήματα που είχε πάρει από εκείνες, ο 54χρονος έδωσε ένα ποσό στη μικρότερη κόρη προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι στη Ρουμανία και να φτιάξει τη ζωή της.
Περισσότερα newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου