6 Φεβ 2014

Ληστής προδόθηκε από το φιλί που έδωσε στο θύμα


Ληστής προδόθηκε από το φιλί που έδωσε στο θύμα Ένας κλέφτης που, εκτός από κοσμήματα, «έκλεψε» και ένα... φιλί από την ιδιοκτήτρια του χρυσοχοείου που πήγε να ληστέψει, στο Παρίσι, συνελήφθη τελικά, αφού έκανε το λάθος να αφήσει το γενετικό του υλικό στο πρόσωπο του θύματός του.
Τον περασμένο Απρίλιο δύο κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν τη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της, την περιέλουσαν με ένα υγρό που κατά τα λεγόμενά τους ήταν πετρέλαιο και απείλησαν ότι θα την έκαιγαν ζωντανή αν δεν τους αποκάλυπτε τον κωδικό του συναγερμού του καταστήματός της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien ο ένας από τους δράστες πήγε στο κοσμηματοπωλείο και έκλεψε μετρητά και κοσμήματα ενώ ο άλλος φρουρούσε την 56χρονη γυναίκα. Προτού την απελευθερώσει, την φίλησε στο μάγουλο.
Η αστυνομία απομόνωσε το DNA του ληστή από το πρόσωπο της γυναίκας και δέκα μήνες μετά, από τις εργαστηριακές αναλύσεις, εξακρίβωσε την ταυτότητά του. Διαπιστώθηκε έτσι ότι είχε ήδη συλληφθεί στη νότια Γαλλία ως ύποπτος για άλλο αδίκημα.
Ο 20χρονος κλέφτης υποστήριξε ότι είχε μόνο τον ρόλο του τσιλιαδόρου και ότι φίλησε τη γυναίκα για "να απαλύνει το ψυχικό τραύμα της".
Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν πλέον τον συνεργό του. 


Πηγή  newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου