ΥΛΙΚΑ:
• 1 πακέτο ταλιατέλες
• 300 γρ. γκουντα τριμμένο
• 300 γρ. ενταμ τριμμένο
• 300 γρ. ρεγγάτο τριμμένο
• 2 κρέμες γάλακτος μικρές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Βράζετε τις ταλιατέλες και τις ζεματάτε με βούτυρο ή λάδι.
• Σε ένα πυρέξ βάζετε μια στρώση ταλιατέλες, 1 στρώση τυριά, 1 στρώση ταλιατέλες και στο τέλος μια στρώση τυριά.
• Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και το βάζετε στο ψυγείο για 8 ώρες και περισσότερο. Λίγο πριν σερβίρετε ρίχνετε τις κρέμες και ψήνετε στον αέρα στους 200 βαθμούς.
Καλή σας όρεξη!
• 1 πακέτο ταλιατέλες
• 300 γρ. γκουντα τριμμένο
• 300 γρ. ενταμ τριμμένο
• 300 γρ. ρεγγάτο τριμμένο
• 2 κρέμες γάλακτος μικρές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Βράζετε τις ταλιατέλες και τις ζεματάτε με βούτυρο ή λάδι.
• Σε ένα πυρέξ βάζετε μια στρώση ταλιατέλες, 1 στρώση τυριά, 1 στρώση ταλιατέλες και στο τέλος μια στρώση τυριά.
• Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και το βάζετε στο ψυγείο για 8 ώρες και περισσότερο. Λίγο πριν σερβίρετε ρίχνετε τις κρέμες και ψήνετε στον αέρα στους 200 βαθμούς.
Καλή σας όρεξη!
Ολόκληρο το κείμενο mothersblog.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου