ΥΛΙΚΑ:
• 5-6 πατάτες κομμένες σε ροδέλες
• 1 φλιτζάνι γάλα φρέσκο
• 1 κρέμα γάλακτος (200 γραμ.)
• 1 αυγό
• κασέρι ή Gouda τριμμένο ή σε φέτες
• μπέικον σε κομματάκια
• αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Στρώνετε τις πατάτες σε ταψάκι Νο 28 αφού τις έχετε αλατοπιπερώσει.
2. Ανάμεσα στις στρώσεις από τις πατάτες ρίχνετε το κασέρι ή το Gouda και το μπείκον.
3. Ανακατεύετε το γάλα με την κρέμα και το αυγό και περιχύνετε τις πατάτες.
4. Ψήνετε στους 200 βαθμούς σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά και ξεσκέπαστο για άλλα 30 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!
• 5-6 πατάτες κομμένες σε ροδέλες
• 1 φλιτζάνι γάλα φρέσκο
• 1 κρέμα γάλακτος (200 γραμ.)
• 1 αυγό
• κασέρι ή Gouda τριμμένο ή σε φέτες
• μπέικον σε κομματάκια
• αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Στρώνετε τις πατάτες σε ταψάκι Νο 28 αφού τις έχετε αλατοπιπερώσει.
2. Ανάμεσα στις στρώσεις από τις πατάτες ρίχνετε το κασέρι ή το Gouda και το μπείκον.
3. Ανακατεύετε το γάλα με την κρέμα και το αυγό και περιχύνετε τις πατάτες.
4. Ψήνετε στους 200 βαθμούς σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά και ξεσκέπαστο για άλλα 30 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!
Περισσότερα mothersblog.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου