Υλικά:
8 φέτες ψωμί φόρμας (toast)
6 φέτες μπέικον
3 αυγά
100 γρ. μανιτάρια σε φέτες
250 γρ. τυρί τριμμένο τσένταρ
600 γρ. γάλα
25 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κουταλάκι μουστάρδα
Σοτάρετε σε τηγάνι το μπέικον και τα μανιτάρια για 3-4 λεπτά. Αλείφετε τις φέτες με το βούτυρο και από τις δύο πλευρές αφού αφαιρέσετε την κόρα.
Κόβετε την κάθε φέτα στα τέσσερα, στρώνετε με το μισό ψωμί ένα πυρίμαχο σκεύος, ρίχνετε απο πάνω το μείγμα με το μπέικον τα μανιτάρια και το μισό τυρί. Στρώνετε το υπόλοιπο ψωμί και πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί.
Χτυπάτε σε μπολ τα αυγά, το γάλα, την μουστάρδα και τα περιχύνετε πάνω στο ψωμί. Ψήνετε για 1/2 ώρα η και λιγότερο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
8 φέτες ψωμί φόρμας (toast)
6 φέτες μπέικον
3 αυγά
100 γρ. μανιτάρια σε φέτες
250 γρ. τυρί τριμμένο τσένταρ
600 γρ. γάλα
25 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κουταλάκι μουστάρδα
Σοτάρετε σε τηγάνι το μπέικον και τα μανιτάρια για 3-4 λεπτά. Αλείφετε τις φέτες με το βούτυρο και από τις δύο πλευρές αφού αφαιρέσετε την κόρα.
Κόβετε την κάθε φέτα στα τέσσερα, στρώνετε με το μισό ψωμί ένα πυρίμαχο σκεύος, ρίχνετε απο πάνω το μείγμα με το μπέικον τα μανιτάρια και το μισό τυρί. Στρώνετε το υπόλοιπο ψωμί και πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί.
Χτυπάτε σε μπολ τα αυγά, το γάλα, την μουστάρδα και τα περιχύνετε πάνω στο ψωμί. Ψήνετε για 1/2 ώρα η και λιγότερο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Ολόκληρο το κείμενο mothersblog.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου