ΥΛΙΚΑ:
• 1 αυγό
• 1/2 φλυντζανιού γάλα
• 1/4 φλυντζανιού ελαιόλαδο
• αρκετό ψιλοκομμένο μαϊντανό (ή δυόσμο ή φρέσκα ρίγανη, άνηθο κ.λπ.)
• 1 φλυντζάνι χοντροτριμμένο τυρί
• 1/3 φλυντζανιού χοντροκομμένη φέτα (περίπου)
• 1 φλυντζάνι αλέυρι
• 1 κουταλάκι μπέϊκιν πάουτερ
• λίγο αλατάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Σε ένα μπωλ, χτυπάτε λίγο το αυγό με το γάλα και το ελαιόλαδο.
2. Προσθέτετε τον μαϊντανό (ή οτιδήποτε άλλο μυρωδικό αρέσει στον καθένα).
3. Μετά προσθέτετε το τυρί μας και την φέτα. Η φέτα να είναι σε μεγαλούτσικα κομματάκια ώστε όταν ψηθεί να μένει μέσα στο τυροπιτάκι.
4. Το αλεύρι το έχετε ήδη αναμείξει σε ένα άλλο μπωλ με το μπέϊκιν πάουντερ και το αλατάκι. Το προσθέτετε και αυτό σιγά σιγά στο μείγμα και ανακατεύετε.
5. Προσοχή! Όχι πολυ ανακάτεμα, ίσα που να δέσουν τα υλικά.
6. Ανακατεύετε πάντα με μια κουτάλα.
7. Γεμίζει περίπου 12 φορμάκια.
8. Σε ατομικά φορμάκια περίπου 25 λεπτά στους 175 βαθμούς.
Καλή σας όρεξη!
• 1 αυγό
• 1/2 φλυντζανιού γάλα
• 1/4 φλυντζανιού ελαιόλαδο
• αρκετό ψιλοκομμένο μαϊντανό (ή δυόσμο ή φρέσκα ρίγανη, άνηθο κ.λπ.)
• 1 φλυντζάνι χοντροτριμμένο τυρί
• 1/3 φλυντζανιού χοντροκομμένη φέτα (περίπου)
• 1 φλυντζάνι αλέυρι
• 1 κουταλάκι μπέϊκιν πάουτερ
• λίγο αλατάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Σε ένα μπωλ, χτυπάτε λίγο το αυγό με το γάλα και το ελαιόλαδο.
2. Προσθέτετε τον μαϊντανό (ή οτιδήποτε άλλο μυρωδικό αρέσει στον καθένα).
3. Μετά προσθέτετε το τυρί μας και την φέτα. Η φέτα να είναι σε μεγαλούτσικα κομματάκια ώστε όταν ψηθεί να μένει μέσα στο τυροπιτάκι.
4. Το αλεύρι το έχετε ήδη αναμείξει σε ένα άλλο μπωλ με το μπέϊκιν πάουντερ και το αλατάκι. Το προσθέτετε και αυτό σιγά σιγά στο μείγμα και ανακατεύετε.
5. Προσοχή! Όχι πολυ ανακάτεμα, ίσα που να δέσουν τα υλικά.
6. Ανακατεύετε πάντα με μια κουτάλα.
7. Γεμίζει περίπου 12 φορμάκια.
8. Σε ατομικά φορμάκια περίπου 25 λεπτά στους 175 βαθμούς.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου