ΥΛΙΚΑ:
• 2 αυγά
• 4 κουταλιές της σούπας γάλα
• 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
• 1 φέτα ζαμπόν
• 1 φέτα κίτρινο τυρί
• πιπέρι (ανάλογα το πόσο θέλετε)
• αλάτι (ανάλογα το πόσο θέλετε)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ανακατέψτε καλά με ένα πιρούνι τα αυγά, το γάλα και το αλεύρι.
• Όταν ανακατευτούν καλά προσθέστε το ζαμπόν και το τυρί σε κομματάκια.
• Βάλτε το μείγμα σε ήδη ζεματιστό λάδι, στο τηγάνι.
• Μόλις η κάτω πλευρά της ομελέτας τηγανιστεί καλά την αναποδογυρίζετε και αφήνετε και την άλλη πλευρά να τηγανιστεί κι αυτή.
• Σερβίρετε την ομελέτα μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.
Καλή όρεξη!
• 2 αυγά
• 4 κουταλιές της σούπας γάλα
• 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
• 1 φέτα ζαμπόν
• 1 φέτα κίτρινο τυρί
• πιπέρι (ανάλογα το πόσο θέλετε)
• αλάτι (ανάλογα το πόσο θέλετε)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ανακατέψτε καλά με ένα πιρούνι τα αυγά, το γάλα και το αλεύρι.
• Όταν ανακατευτούν καλά προσθέστε το ζαμπόν και το τυρί σε κομματάκια.
• Βάλτε το μείγμα σε ήδη ζεματιστό λάδι, στο τηγάνι.
• Μόλις η κάτω πλευρά της ομελέτας τηγανιστεί καλά την αναποδογυρίζετε και αφήνετε και την άλλη πλευρά να τηγανιστεί κι αυτή.
• Σερβίρετε την ομελέτα μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.
Καλή όρεξη!
Ολόκληρο το κείμενο mothersblog.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου