Υλικά:
500 gr πατάτες
200 - 250 gr μαγιονέζα
3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας ή 1 κ.γ. κέτσαπ
Ταμπάσκο
καλό λάδι για τηγάνισμα
Καθαρίζετε και πλένετε τις πατάτες. Τις κόβετε σε κύβους μεγάλους ή στρογγυλές, όχι όπως κάνουμε τις τηγανιτές. Το μυστικό με τις Πατάτας Μπράβας είναι ότι αρχικά τις τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και μετά δυναμώνουμε πολύ τη φωτιά μέχρι να γίνουν απ' έξω τραγανιστές. Τις βγάζουμε από το τηγάνι, τις βάζουμε σε ένα πιάτο και τις αλατίζουμε. Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι τη σάλτσα ντομάτας, τη μαγιονέζα και το ταμπάσκο και το τοποθετούμε πάνω από τις πατάτες.
500 gr πατάτες
200 - 250 gr μαγιονέζα
3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας ή 1 κ.γ. κέτσαπ
Ταμπάσκο
καλό λάδι για τηγάνισμα
Καθαρίζετε και πλένετε τις πατάτες. Τις κόβετε σε κύβους μεγάλους ή στρογγυλές, όχι όπως κάνουμε τις τηγανιτές. Το μυστικό με τις Πατάτας Μπράβας είναι ότι αρχικά τις τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και μετά δυναμώνουμε πολύ τη φωτιά μέχρι να γίνουν απ' έξω τραγανιστές. Τις βγάζουμε από το τηγάνι, τις βάζουμε σε ένα πιάτο και τις αλατίζουμε. Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι τη σάλτσα ντομάτας, τη μαγιονέζα και το ταμπάσκο και το τοποθετούμε πάνω από τις πατάτες.
Πηγή: mothersblog.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου