ΥΛΙΚΑ:
• 1 κιλό πατάτες
• 1 αυγό
• 1 κρεμμυδάκι στο μουλτι και τσιγαρισμένο σε λίγο ελαιόλαδο
• αλάτι
• πιπέρι
• ρίγανη
• 1 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί (η τυριά διάφορα) τριμμένο της αρεσκείας μας
• φρυγανιά για το τηγάνισμα
• Προαιρετικά: μαϊντανός, άνηθος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Βράζετε τις πατάτες. Τις λιώνετε και προσθέτετε όλα τα υλικά πλην της φρυγανιάς.
• Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει και στη συνέχεια το πλάθετε σε μικρούς η μεγάλους κεφτέδες.
• Τα περνάτε σε φρυγανιά και τα τηγανίζετε σε λάδι.
Καλή σας όρεξη!
Πηγή: mothersblog.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου