2 στήθια κοτόπουλου
1 κουταλιά μουστάρδα
1 ποτήρι ζαμπόν
1 ποτήρι κεφαλογραβιέρα
4 λωρίδες μπέικον
αλάτι - πιπέρι
Για Μπεσαμέλ:
1/2 ποτήρι γάλα
1 κουταλιά αλεύρι
1 κουταλιά βούτηρο
1 αυγό
αυγά και φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
Βράζουμε το κοτόπουλο. Αφού κρυώσει το ξεκοκκαλίζουμε σε μικρά κομματάκια.
Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και το μπέικον και τρίβουμε και την κεφαλογραβιέρα.
Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ μαζι με τη μουστάρδα το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε και τη μπεσαμέλ. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Τα πλάθουμε σε μακρόστενα ραβδάκια και τα βουτάμε στο αυγό και στη φρυγανιά. Στο στάδιο αυτό μπορούμε να τα διατηρήσουμε στην κατάψυξη. Όταν θελήσουμε τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
1 κουταλιά μουστάρδα
1 ποτήρι ζαμπόν
1 ποτήρι κεφαλογραβιέρα
4 λωρίδες μπέικον
αλάτι - πιπέρι
Για Μπεσαμέλ:
1/2 ποτήρι γάλα
1 κουταλιά αλεύρι
1 κουταλιά βούτηρο
1 αυγό
αυγά και φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
Βράζουμε το κοτόπουλο. Αφού κρυώσει το ξεκοκκαλίζουμε σε μικρά κομματάκια.
Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και το μπέικον και τρίβουμε και την κεφαλογραβιέρα.
Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ μαζι με τη μουστάρδα το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε και τη μπεσαμέλ. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Τα πλάθουμε σε μακρόστενα ραβδάκια και τα βουτάμε στο αυγό και στη φρυγανιά. Στο στάδιο αυτό μπορούμε να τα διατηρήσουμε στην κατάψυξη. Όταν θελήσουμε τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Ολόκληρο το κείμενο: mothersblog.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου