ΥΛΙΚΑ:
• 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
• 5 κουταλιές της σούπας κακάο
• 4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
• 2 αυγά
• 100 γραμ. βούτυρο σκληρό λιωμένο
• 2 μεγάλα κουτιά γάλα εβαπορέ
• 2 (άδεια) κουτιά του εβαπορέ νερό
• τρουφίτσα για στόλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Λιώστε το βούτυρο.
• Βάλτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
• Ανακατεύετε ασταμάτητα μέχρι να πήξει το μείγμα (περίπου 15 - 20 λεπτά)
• Όταν πήξει, σερβίρετέ το σε μπολάκια ή σε ποτήρια.
• Μόλις κρυώσουν βάλτε τα στο ψυγείο να πήξουν πλήρως.
• Αν θέλετε, προσθέστε τρούφα για στόλισμα.
Καλή σας απόλαυση!
• 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
• 5 κουταλιές της σούπας κακάο
• 4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
• 2 αυγά
• 100 γραμ. βούτυρο σκληρό λιωμένο
• 2 μεγάλα κουτιά γάλα εβαπορέ
• 2 (άδεια) κουτιά του εβαπορέ νερό
• τρουφίτσα για στόλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Λιώστε το βούτυρο.
• Βάλτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
• Ανακατεύετε ασταμάτητα μέχρι να πήξει το μείγμα (περίπου 15 - 20 λεπτά)
• Όταν πήξει, σερβίρετέ το σε μπολάκια ή σε ποτήρια.
• Μόλις κρυώσουν βάλτε τα στο ψυγείο να πήξουν πλήρως.
• Αν θέλετε, προσθέστε τρούφα για στόλισμα.
Καλή σας απόλαυση!
Πηγή: mothersblog.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου