ΥΛΙΚΑ:
• 300 γρ. σοκολάτα γάλακτος
• 80 γρ .σοκολάτα κουβερτούρα
• 100 γρ. κρέμα γάλακτος τριμμένη καρύδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Λιώνετε σε μπεν μαρί τις 2 σοκολάτες.
• Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και με μια σπάτουλα προσθέτετε τη ζεστή κρέμα στη σοκολάτα, ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
• Στρώνετε το μείγμα σε ένα πλαστικό σκεύος και το αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο.
• Μόλις σταθεροποιηθεί, παίρνετε με ένα κουταλάκι μικρές ποσότητες και τις πλάθετε σε σχήμα στρογγυλό.
• Βουτάτε τα στρογγυλά κομμάτια στην τριμμένη καρύδα, τα τοποθετείτε μέσα σε ένα γυάλινο ή πλαστικό σκεύος σκεπασμένα και τα διατηρείτε στο ψυγείο.
Τα τρουφάκια είναι έτοιμα! Καλή σας απόλαυση
• 300 γρ. σοκολάτα γάλακτος
• 80 γρ .σοκολάτα κουβερτούρα
• 100 γρ. κρέμα γάλακτος τριμμένη καρύδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Λιώνετε σε μπεν μαρί τις 2 σοκολάτες.
• Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και με μια σπάτουλα προσθέτετε τη ζεστή κρέμα στη σοκολάτα, ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
• Στρώνετε το μείγμα σε ένα πλαστικό σκεύος και το αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο.
• Μόλις σταθεροποιηθεί, παίρνετε με ένα κουταλάκι μικρές ποσότητες και τις πλάθετε σε σχήμα στρογγυλό.
• Βουτάτε τα στρογγυλά κομμάτια στην τριμμένη καρύδα, τα τοποθετείτε μέσα σε ένα γυάλινο ή πλαστικό σκεύος σκεπασμένα και τα διατηρείτε στο ψυγείο.
Τα τρουφάκια είναι έτοιμα! Καλή σας απόλαυση
Ολόκληρο το κείμενο mothersblog.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου