100 γρ. βούτυρο
100 γρ. ζάχαρη
100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 αυγά
Για την κρέμα:
200 γρ. ανάλατο αγελαδινό βούτυρο
400 γρ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
Εκτέλεση
Χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να δέσουν και στη συνέχεια προσθέστε τα αυγά, συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και προσθέστε το αλεύρι, ανακατεύοντας ελαφρά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Μοιράστε το στα φορμάκια για cupcakes χωρίς όμως να τα παραγεμίσετε γιατί θα φουσκώσουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC με αέρα για 15 περίπου λεπτά.
Αφού κρυώσουν φτιάχνετε την κρέμα. Χτυπάτε με το μίξερ όλα τα υλικά μέχρι να σφίξει το μίγμα και αν θέλετε προσθέτετε και κάποιες σταγόνες από χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Στη συνέχεια με ένα κορνέ καλύπτετε κυκλικά την επιφάνεια τους στο επάνω μέρος.
Στολίζετε με χρώματα και κουφέτα ζαχαροπλαστικής ή ότι άλλο θέλετε τα βάζετε για 5 λεπτά στο ψυγείο έτσι ώστε να κάτσει η κρέμα και τα σερβίρετε!
όσο περιμένετε να κρυώσουν προλαβαίνετε να πλύνετε τα σκεύη με τη βοήθεια του πολύτιμου Fairy που διαρκεί μέχρι και 50% περισσότερο από το επόμενο σε πωλήσεις προϊόν
Καλή απόλαυση!
Πηγή spirospero
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου