15 Νοε 2013

Διαγωνισμός «Μις Πρόστυχη Φοιτήτρια» στην Αγγλία


Τον «τιμητικό» τίτλο κέρδισε μια 20χρονη από τη Λετονία

Μια νεαρή φοιτήτρια πληροφορικής ψηφίστηκε η πιο… πρόστυχη φοιτήτρια της Μεγάλης Βρετανίας… και καμαρώνει γι’ αυτό!

Η 20χρονη Elina Desaine από τη Λετονία καυχιέται ότι κοιμάται με τρεις διαφορετικούς άντρες κάθε εβδομάδα, από τότε που αποφάσισε να συμμετάσχει σε έναν διαδικτυακό διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Μις Πρόστυχης Φοιτήτριας».

Όπως δήλωσε στη Daily Mail δε γνωρίζει καν όλα τα ονόματα των σεξουαλικών της συντρόφων, όμως προσπαθεί να κρατά… μια λίστα με τα «κατορθώματά» της χρησιμοποιώντας περιγραφές όπως «το παιδί από τη Γαλλία», «ο τριτοετής» όταν δε θυμάται τα ονόματά τους.

Η Elina που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Exeter κέρδισε 500 λίρες και… προφυλακτικά για ένα χρόνο, «τερματίζοντας» πρώτη στο διαγωνισμό που διεξήγαγε η ιστοσελίδα Shagatuni.com.


Μάλιστα, μετά την «στέψη» της δήλωσε ότι νιώθει ακόμη πιο ερεθισμένη σεξουαλικά να συνεχίσει τον… «αγώνα» της και διευκρίνισε ότι ο απώτερος της στόχος είναι να καταφέρει να… ξελογιάσει έναν καθηγητή!
Παρότι οι συγκάτοικοι της τής υπενθυμίζουν τον κίνδυνο των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών, εκείνη υποστηρίζει ότι απλά «περνάει καλά».
«Τα φοιτητικά χρόνια διαρκούν μόλις τρία χρόνια και κανείς πρέπει να ζήσει άγριες καταστάσεις προτού κατασταλάξει» είπε ακόμη η ίδια.Η Elina αυτοαποκαλείται «σύγχρονη φεμινίστρια» και ελπίζει ότι οι μελλοντικοί εργοδότες της να δουν αυτή της τη συμπεριφορά ως «ένδειξη αυτοπεποίθησης».«Χρησιμοποιεί το αντικείμενο των σπουδών τη για να κάνει σεξ στις αίθουσες διδασκαλίας πληροφορικής. Μια φορά μου είπε ότι ο τομέας της είναι ιδανικός, γιατί τον επιλέγουν κατά πλειοψηφία άντρες» ανέφερε ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Tom Thurlow. «Δεν έχω ξαναδεί κάποιον με τόση αυτοπεποίθηση σε ό,τι αφορά το σεξ» σχολίασε ακόμη.

Πηγή newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου