14 Οκτ 2013

Συνταγή της ημέρας: Nόστιμα μίνι Donut Muffins με κανέλα


Δοκιμάστε τα μικρά μίνι donut myffins και ξετρελαθείτε. Διαβάστε ποια είναι η συνταγή για τα μικρά donut myffins.
Διαβάστε τη συνταγή για τα μικρά donut myffins:
Προετοιμασία: 15 λεπτά
Ψήσιμο: 15 λεπτά
Υλικά:
  • 1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
  • 1/4 φλιτζανιού μαργαρίνη, λιωμένη
  • 3/4 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 φλιτζάνι για κάθε χρήση αλεύρι
  • 1/4 φλιτζανιού μαργαρίνη, λιωμένη
  • 1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

  • Εκτέλεση:
    1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου. Βουτυρώστε 24 φλυτζανάκια για Donut Muffins.
    2. Ανακατέψτε σε ένα μεγάλο μπολ 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, 1/4 φλιτζανιού μαργαρίνη, και το μοσχοκάρυδο. Ανακατέψτε το γάλα με το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Βάλτε το μείγμα στις 24 θήκες για Donut Muffins και γεμίστε τις μέχρι τη μέση.
    3. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο για 15 – 20 λεπτά μέχρι οι κορυφές τους να γίνουν ελαφριά χρυσές.
    4. Καθώς ψήνονται τα Donut Muffins βάλτε σε ένα μπολ το 1/4 λιωμένη μαργαρίνη. Σε ένα ξεχωριστό μπολ 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη με την κανέλα.
    5. Βγάλτε τα Donut Muffins από το φούρνο.
    6. Βυθίστε ένα ένα τα Donut Muffins στη λιωμένη μαργαρίνη και μετά μπορείτε να περιχύσετε τα Muffins με το μείγμα της ζάχαρης και της κανέλας.
    7. Αφήστε τα να κρυώσουν και σερβίρετε.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου