2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2/3 του φλιτζανιού κοσκινισμένο κακάο
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
1 1/2 φλιτζάνι γάλα
1/4 του φλιτζανιού λιωμένο βούτυρο
Ανακατεύετε το αλεύρι με το κακάο και τη ζάχαρη και προσθέτετε τα χτυπημένα αυγά και το γάλα. Ανακατεύετε ώσπου να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζετε με πινέλο, ή λίγο λίγο το βούτυρο και ρίχνετε λίγο από το μίγμα. Το ψήνετε και από τις δύο πλευρές και είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Μπορείτε να το συνοδέψετε είτε με σιρόπι σοκολάτας, πραλίνα, ζάχαρη άχνη, σαντιγί και φρούτα. Ότι κι αν διαλέξετε, ακόμα και σκέτες είναι απλά πεντανόστιμες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου