Ευαγγελία Αναστασάκη
Πρόκειται για ένα επιδόρπιο που κοστίζει …μόλις 25.000€ και είναι εμπνευσμένο από το αυγό Faberge. Παρασκευάστηκε στο Windermere της Μ. Βρετανίας, και πιο συγκεκριμένα στο »Lindeth Howe Country House Hotel». Ο σεφ Marc Guibert χρησιμοποίησε 4 είδη από την καλύτερη βελγική σοκολάτα αρωματισμένη με πορτοκάλι και ουίσκι, φύλλα χρυσού, χαβιάρι και σαμπάνια, ενώ για τη διακόσμησή του επέλεξε ένα τεράστιο διαμάντι 2 καρατίων.
Πηγή : perierga
Πρόκειται για ένα επιδόρπιο που κοστίζει …μόλις 25.000€ και είναι εμπνευσμένο από το αυγό Faberge. Παρασκευάστηκε στο Windermere της Μ. Βρετανίας, και πιο συγκεκριμένα στο »Lindeth Howe Country House Hotel». Ο σεφ Marc Guibert χρησιμοποίησε 4 είδη από την καλύτερη βελγική σοκολάτα αρωματισμένη με πορτοκάλι και ουίσκι, φύλλα χρυσού, χαβιάρι και σαμπάνια, ενώ για τη διακόσμησή του επέλεξε ένα τεράστιο διαμάντι 2 καρατίων.
Πηγή : perierga
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου