Πρόκειται για ένα επιδόρπιο που κοστίζει …μόλις 25.000€ και είναι
εμπνευσμένο από το αυγό Faberge.
Παρασκευάστηκε στο Windermere της Μ.
Βρετανίας, και πιο συγκεκριμένα στο »Lindeth Howe Country House Hotel».
Ο σεφ Marc Guibert χρησιμοποίησε 4 είδη από την καλύτερη βελγική σοκολάτα αρωματισμένη με πορτοκάλι και ουίσκι, φύλλα χρυσού, χαβιάρι και σαμπάνια, ενώ για τη διακόσμησή του επέλεξε ένα τεράστιο διαμάντι 2 καρατίων (σ.σ. Προσοχή: Το διαμάντι δεν τρώγεται!).
Τώρα για να μπει το εν λόγω επιδόρπιο στα Ρεκόρ Γκίνες πρέπει κάποιος να το αγοράσει πρώτα… Άλλωστε μπορεί το γλυκό να φαγωθεί, αλλά το διαμάντι… είναι παντοτινό!

Πηγή : perierga
Ο σεφ Marc Guibert χρησιμοποίησε 4 είδη από την καλύτερη βελγική σοκολάτα αρωματισμένη με πορτοκάλι και ουίσκι, φύλλα χρυσού, χαβιάρι και σαμπάνια, ενώ για τη διακόσμησή του επέλεξε ένα τεράστιο διαμάντι 2 καρατίων (σ.σ. Προσοχή: Το διαμάντι δεν τρώγεται!).
Τώρα για να μπει το εν λόγω επιδόρπιο στα Ρεκόρ Γκίνες πρέπει κάποιος να το αγοράσει πρώτα… Άλλωστε μπορεί το γλυκό να φαγωθεί, αλλά το διαμάντι… είναι παντοτινό!
Πηγή : perierga
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου