24 Αυγ 2013

Η Δέσποινα Ολυμπίου μιλάει για τη συμμετοχή της στη Eurovision


Για τη συμμετοχή της στη Eurovision και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου η οποία δήλωσε ότι γνώριζε από την αρχή τα προβλήματα που υπήρχαν, αλλά δεν έκανε πίσω. 

«Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν η μικρότερη αποστολή, κάτι που το είπε και η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Δεν μπορούσαν να έρθουν οι συντελεστές της παραγωγής μαζί μου, ο συνθέτης, ο στιχουργός, ο υπεύθυνος των social media, γιατί δεν υπήρχαν χρήματα για τη διαμονή τους. Το κάθε δωμάτιο στοίχιζε σχεδόν 300 ευρώ την ημέρα. Δεν κάναμε promo tours, ούτε πάρτι και αποφύγαμε οτιδήποτε θα επέφερε οικονομική επιβάρυνση. Η στενότητα ρευστού έφερε μια σειρά από προβλήματα και εντάσεις στην ομάδα από την αρχή της ανάθεσης», δήλωσε στο Εγώ η τραγουδίστρια και συνέχισε: 

«Δεν ένιωσα ως πρόβατο επί σφαγή, γιατί όλη αυτή η προσπάθεια ήταν στηριγμένη πάνω μου, πράγμα που σημαίνει ότι με εμπιστεύτηκαν, αλλά σφαγή έγινε. Υπήρξαν έντονες διαφωνίες και κακός συντονισμός. Ακολούθησε η κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου και το πάγωμα των λογαριασμών. Με τις άλλες χώρες είχαμε ίδιο στόχο με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.
Παρ' όλα αυτά, καταφέραμε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία, έστω και κάτω από αρκετές αντιξοότητες»


Πηγή newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου