3 Αυγ 2013

Συνελήφθη χειρουργός για «φακελάκι»

 
Ένα γιατρό χειρουργό σε Δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής συνέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για παθητική δωροδοκία. 

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως ο εν λόγω ορθοπεδικός απαίτησε και πήρε παράνομα από ασθενή 300€ για χειρουργική επέμβαση και μάλιστα η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων διενεργούσε σε βάρος του συγκεκριμένου γιατρού- χειρουργού Προκαταρκτική Εξέταση για παρόμοια υπόθεση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον γιατρό μέσα στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται και στην κατοχή του βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που είχε λάβει από τον ασθενή. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων διενεργούσε ήδη σε βάρος του συγκεκριμένου χειρουργού Προδικαστική Έρευνα έπειτα από παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, για παρόμοια υπόθεση. 
Η έρευνα αφορούσε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ο γιατρός ζήτησε φακελάκι για χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε μία ασθενής τον Ιανουάριο του 2013. Αρχικά είχε ζητήσει 1.200€ αλλά έπειτα από διαπραγμάτευση το ποσό διαμορφώθηκε σε 800 και τελικά σε 600€.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210 – 8779700 με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.Πηγή & περισσότερα newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου