24 Ιουλ 2013

Τα ερωτικά ταξίδια του μυαλού .....

...από την Αγγελική
Συγνώμη βρε Αγγελική μου, αλλά τι να της κάνω της κακούργας ; Αφού το βράδυ της ανεβαίνει η λίμπιντο και δεν μπορούμε 
να την ησυχάσουμε ! Κι είναι μόλις έξι μηνών, που να την αφήσω να ζευγαρώσει από τώρα. Για τέτοια είμαστε ;
Αν δεν καταλάβατε, η συζήτηση είναι με τη γειτόνισσα μου, που έχει μια πανέμορφη γατούλα που μπήκε στα «ντουζένια» της κι εδώ και μια βδομάδα, μας ξενυχτάει με τις ερωτικές της αναζητήσεις. Λετε τελικά να έχουν και οι γάτες ερωτικές φαντασιώσεις ;
Καλά, ας αφήσουμε την πλάκα κι ας έρθουμε στο προκείμενο. Η άνοιξη έχει κάνει για τα καλά αισθητή την παρουσία της και «γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε», λίγο πολύ αυτή η αλλαγή μας ψιλοεπηρεάζει, νέες γυναίκες γαρ... !
Ασυνείδητα το μάτι μας - χωρίς να το θέλουμε - όλο και κάπου θα σκαλώνει...! Το μυαλό ενίοτε, μπορεί και να κάνει κανένα ταξιδάκι σε κάποια τρελή ερωτική φαντασίωση.
Τι είναι όμως πραγματικά η φαντασίωση και συγκεκριμένα η ερωτική φαντασίωση ;
Φαντασίωση είναι το δικαίωμα καθενός στην ερωτική απόλαυση μέσω τις φαντασίας!
Σεξουαλική φαντασίωση, είναι οι τρελές εικόνες και τα ερωτικά σενάρια με σεξουαλικό περιεχόμενο, τα οποία βλέπουμε και τα δημιουργούμε στο μυαλό μας και ο σκοπός τους είναι να μας αυξήσουν την σεξουαλική απόλαυση!
Άντε κορίτσια πάμε για το «με τους ωραιότερους άντρες των ονείρων μας, αλλά και πάλι μόνο στα όνειρα!!»
Ίσως το περιεχόμενο μιας ερωτικής σκηνής να είναι με την σεξουαλική άγνωστη κυρία της διπλανής πόρτας, ίσως  να είναι μία νύχτα πάθους με έναν ηθοποιό ή τον υδραυλικό που μας έφτιαξε το νεροχύτη.
Ίσως να είναι μία ερωτική φαντασίωση με τον ή τη σύζυγο μας ή με τον καλύτερο του φίλο. «Αχ και να έμπαινε ξαφνικά στην φαντασίωση ο καλός σου και να ανακάλυπτε με ποιον το κάνεις στην φαντασία σου …αχ τι θα γινόταν»
Τώρα για το πού θα τοποθετήσουμε (μέρος – τόπος – πράγμα) την ερωτική μας πράξη, είναι και αυτό δική μας επιλογή και γούστο...

Ίσως να είναι στο κρεβάτι μας, στην κουζίνα ένα ζεστό μεσημέρι, στο ασανσέρ του γραφείου, στο ιατρικό κρεβάτι, στο μπαλκόνι μετά από ένα καβγαδάκι, στο αυτοκίνητο με ανοιχτά τα παράθυρα στην ακροθαλασσιά, αδιαφορώντας για τους περαστικούς…..  ή βιαστικά στο στενό δοκιμαστήριο ενός  μεγάλου πολυκαταστήματος.
Όμως  το περιεχόμενο μιας αχαλίνωτης σεξουαλικής φαντασίωσης δεν έχει όρια, παρά μόνο αυτά που βάζουμε  εμείς με την απεριόριστη φαντασία μας.
Η φαντασία, είναι αυτό που μπορεί να φέρει την απόλαυση!
Για να μπορέσουμε  να νιώσουμε τη μέγιστη απόλαυση από τη σεξουαλική επαφή, χρειάζεται να γνωρίζουμε τόσο το σώμα μας, όσο και  το σώμα του συντρόφου μας.
Η ανατομία όμως από μόνη της δεν είναι αρκετή αν δεν έχουμε και τη γνώση για το τι πραγματικά μας αρέσει στον έρωτα. Θα πρέπει λοιπόν να καταφέρουμε να μάθουμε τα μυστικά τόσο του κορμιού μας όσο κι αυτά του συντρόφου μας !
«Ποιος ξέρει με πόσες με έχει απατήσει, ξανθές ή μελαχρινές…»
Το μόνο όριο λοιπόν  για μία φαντασίωση, είναι τα «θέλω» μας και τα «θέλω» του συντρόφου μας. Μόνο που αυτά τα «θέλω», θα πρέπει να είναι πραγματικά κοινά. 

Το περιεχόμενο των φαντασιώσεων - πολλές φορές - δεν αφορά μόνο τον ερωτικό μας σύντροφο αλλά και κάποιο άλλο πρόσωπο. (βλέπε Brad, βλέπε Kevin Costner, βλέπε George Clooney) Ο τελευταίος είναι και δική μου φαντασίωση, αλλά και στην φαντασίωση μου από μακριά τον κοιτώ, τι κακό και αυτό !!
 Άλλες φορές πάλι  μπορεί να φαντασιωνόμαστε μια ερωτική επαφή με περισσότερους από ένα σύντροφο ταυτόχρονα ή να περιλαμβάνει περίεργα παιχνίδια - όχι το ξύλο δεν το μπορώ, αλλά και τα πολλά άτομα με χαλάνε. Θα ερχόμουν σε πολύ δύσκολη θέση αν μου ζητούσε ο καλός μου κάτι τέτοιο... Απαπα !!
Κι εάν εσύ που θες πολλούς, στην τελική δεν είσαι πώς να το πω…να βρε αδερφάκι μου .. να τους ικανοποίησης όλους, τότε σε λένε και ξενέρωτη ή ξενέρωτο !!
Κάτι το οποίο όμως αγνοούμε, όπως λένε και οι επιστήμονες, είναι ότι οι φαντασιώσεις δεν είναι πάντα τόσο ερεθιστικές όταν γίνονται πραγματικότητα και είναι προτιμότερο να μένουν κριμένες στο μυαλό μας.

Αχ, αυτή η φαντασία... Τώρα θυμήθηκα και ένα παλιό σουξέ που έλεγε «φαντασία μου πλανεύτρα, είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα» και ότι πολλές φορές μέσω αυτής «εκτονώνουμε» τα συναισθήματα μας για πρόσωπα ή καταστάσεις, οι οποίες αν γινόντουσαν στην πραγματικότητα, θα μπορούσαν ίσως να μας φέρουν σε δύσκολη θέση.
«Τι είπες; Θέλεις να το κάνεις στο μπαλκόνι ; Τρελάθηκες ρε γυναίκα ;»  Κι από μέσα του «Λες να βρήκε άλλον και να άλλαξε γούστα ;»
Η φαντασίωση είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει, για να ενισχύσει τη σεξουαλική του απόλαυση και η ανταλλαγή των σεξουαλικών φαντασιώσεων με το σύντροφο μας, μπορεί να μας οδηγήσει σε μονοπάτια απόλαυσης και ηδονής… Εκείνος θέλει την Hale Berry κι εγώ - τα είπαμε – τον George Clooney. Άντε τώρα να τα βρούμε  και να συνδέσουμε τις φαντασιώσεις μας !

Το να εκφράζουμε τις ερωτικές φαντασιώσεις που αφορούν τον σύντροφό μας, βοηθά και εκείνον με τη σειρά του να νοιώσει ελεύθερος να μας μιλήσει για αυτές. Το ζευγάρι που μοιράζεται τις φαντασιώσεις του δεν θα έπρεπε να έχει λόγους να φοβάται η να ντρέπεται, για το πως θα αισθανθεί μετά από ένα τέτοιο ερωτικό παιχνίδι….
«Κι αν μετά από ένα τρελό τρίγωνο του αρέσει η άλλη ; Την πάτησες... Αντε τρέξε να τον μαζέψεις τώρα»
 Γιατί στον έρωτα, όλα είναι αποδεκτά ή περίπου όλα. Αφού φυσικά ότι γίνεται, έχει  τη συναίνεση και των δύο. Ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τις φαντασιώσεις είναι καταλυτικός για την σχέση μας και για το κρεβάτι μας.
Ο τρόπος, που θα εκμυστηρευτείς στο σύντροφό σου το ακριβό σου «ερωτικό μυστικό», είναι ουσιαστικός παράγοντας για την επιτυχία και την κοινή σας απόλαυση.
Όχι ξαφνικά, θέλω να ….. στο κήπο.
Σιγά - σιγά γίνετε η αγουρίδα μέλι, όπως λένε και οι παλαιοί.
Οι επιδράσεις των φαντασιώσεων στη σεξουαλική μας συμπεριφορά, μπορεί άλλοτε να είναι  θετικές και άλλοτε αρνητικές. Αν βέβαια είναι αρνητικές, τότε την έχασες την φαντασίωση.
Όταν  μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις σου και εκείνος τις δίκες του μαζί σου, τότε το ζευγάρι γεύεται ακόμα μία μορφή ηδονής.
Από την άλλη αν ένα  άτομο αποφασίσει να κρατήσει για τον εαυτό του τις φαντασιώσεις του και παράλληλα έχει μία αρμονική σεξουαλική ζωή, τότε και σε αυτήν την περίπτωση η επίδραση είναι θετική… «Ας το κρατήσω για μένα καλύτερα, γιατί βλέπω να τον θίγει το θέμα του George»
Αν όμως η φαντασίωση  αντικαθιστά την σεξουαλική πράξη, με τη σεξουαλική φαντασίωση και τον μοναχικό αυνανισμό, τότε αρχίζεις να περνάς στο περιθώριο και στη ερωτική μοναξιά. Κι εδώ μοναξιά αμάν! Άλλο καλό τραγουδάκι θυμήθηκα. «Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίξω» ή το άλλο που λεει «Μόνος μου το πέρασα και αυτό, με βαρύ τσιγάρο σέρτικο»
Όχι λοιπόν στην ερωτική μοναξιά, ναι στην ερωτική φαντασίωση που συμφωνούν και οι δυο. Όχι στην απομόνωση της φαντασίας, ναι στην επεξήγησή της στον σύντροφό μας. Όχι στα κρυμμένα όνειρα, ναι στην σωστή λειτουργία της φαντασίας !
Εμπρός κορίτσια ας βάλουμε την φαντασία ακόμη μια φορά να μας δείξει το σωστό κρεβάτι με τους σωστούς άντρες που δέχονται ότι και οι γυναίκες έχουν ερωτικές επιθυμίες και φαντασιώσεις!
Προσοχή όμως, πως και πότε θα τις μεταφέρετε, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα !!
ΥΓ: Και πάλι με διάθεση για σχολιασμό και πλακίτσα  από μένα για εσάς , που σας έχει επηρεάσει η άνοιξη και έχετε χάσει λίγο το ...μπούσουλα !!
Πηγή :fe-mail.

1 σχόλιο: