Δεν υπάρχει παιδί που να μην αγαπά το λουκάνικο!
Έτσι λοιπόν, για να μην τρώνε απ' έξω σνακ με λουκάνικο, σας δίνουμε μια εξαιρετική συνταγή που θα τα ξετρελάνει.
ΥΛΙΚΑ
- Σφολιάτα
- Λουκανικάκια Φρανκφούρτης (γύρω στα 20)
- 2 αυγά
- 2 ντομάτες
- 1 φλιτζάνι κασέρι τριμμένο
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ψιλοκόβουμε τα λουκάνικα, προσθέτουμε την ντομάτα ψιλοκομμένη σε πολύ μικρούς κύβους, ρίχνουμε το τυρί, τη μουστάρδα, τα αυγά χτυπημένα και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε ώστε να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Ανοίγουμε τη σφολιάτα καλά με το χέρι κι με ένα στρογγυλό κουπάτ κάνουμε το σχήμα.
Με ένα μικρό κουτάλι βάζουμε γέμιση μέσα στα σφολιατάκια και τα κλείνουμε με ένα πιρούνι για να κολλήσουν.
Τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί, που έχουμε στρώσει λαδόκολλα, τα αλείφουμε με αυγό και τα ψήνουμε για 20 λεπτά σε μεσαία θερμοκρασία!
ΥΛΙΚΑ
- Σφολιάτα
- Λουκανικάκια Φρανκφούρτης (γύρω στα 20)
- 2 αυγά
- 2 ντομάτες
- 1 φλιτζάνι κασέρι τριμμένο
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ψιλοκόβουμε τα λουκάνικα, προσθέτουμε την ντομάτα ψιλοκομμένη σε πολύ μικρούς κύβους, ρίχνουμε το τυρί, τη μουστάρδα, τα αυγά χτυπημένα και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε ώστε να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Ανοίγουμε τη σφολιάτα καλά με το χέρι κι με ένα στρογγυλό κουπάτ κάνουμε το σχήμα.
Με ένα μικρό κουτάλι βάζουμε γέμιση μέσα στα σφολιατάκια και τα κλείνουμε με ένα πιρούνι για να κολλήσουν.
Τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί, που έχουμε στρώσει λαδόκολλα, τα αλείφουμε με αυγό και τα ψήνουμε για 20 λεπτά σε μεσαία θερμοκρασία!
Πηγή: mothersblog
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου