6 Ιουν 2013

Sony Xperia Z Google Edition σύντομα?
Μετά τα Samsung Galaxy S4 Google Edition και HTC One Google Edition, μάλλον θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε και για την αντίστοιχη έκδοση του Sony Xperia Z, αν θεωρήσουμε αληθινές τις πληροφορίες που έφτασαν στην ιστοσελίδα AndroidGeeks από στέλεχος της Sony (που φυσικά διατηρεί την ανωνυμία του…).


Σύμφωνα με αυτές, το Sony Xperia Z Google Edition θα είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο από το online κατάστημα Google Play και θα “τρέχει” stock Android 4.2.2 Jelly Bean, ενώ τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά θα παραμείνουν ως έχουν (ανθεκτική κατασκευή, οθόνη 5” Full HD, quad-core επεξεργαστής, κάμερα 13MP κλπ.).

Αρκετοί μπορεί να θυμάστε ότι σας είχαμε αναφέρει τον περασμένο Οκτώβριο τις προθέσεις της Google να αλλάξει πολιτική σχετικά με τις συσκευές της οικογένειας Nexus, δίνοντας την ευκαιρία σε διάφορους κατασκευαστές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, μάλλον αυτός είναι ο τρόπος που θα βλέπουμε Nexus συσκευές στο μέλλον, αν και για την ώρα η εταιρεία “βαφτίζει” αυτές τις εκδόσεις ως “Google Edition”.


Πηγή techgear

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου